Omgeving

In de charmante omgeving liggen de bezienswaardigheden bij wijze van spreken voor het oprapen. Borgen, kerken en musea vullen het decor van een mooie wandel- of fietstocht. Ontdek de opmerkelijke hangende keukens in Appingedam, ga terug in de tijd in vestingstadje Bourtange of ga een dagje naar de gezellige stad Groningen. Als u ’s avonds aan het water terugblikt op de belevenissen van die dag, hoeft u alleen nog maar te bedenken wat u morgen weer gaat doen.

  • De sloep is inbegrepen bij de huurprijs van een villa (excl. service- / instructiekosten waaronder de brandstof valt).

Activiteiten

Ook zo’n zin om tijdens je verblijf op het villapark Schildmeer eens even lekker actief te zijn? Meld je dan aan voor een cursus windsurfen of huur een onzinkbare stabiele bic kajak of een hip stand up paddle board.

Windsurfen
Het Schildmeer is een fantastisch meer om de eerste stappen van het windsurfen onder de knie te krijgen. In kleine groepen van maximaal 6 personen krijg je les op de nieuwste windsurfboards van een enthousiaste instructeur. Deze cursus is voor alle leeftijden vanaf 8 jaar.
In 4 uur tijd maakt de instructeur een geweldige windsurfer van je. Vanaf dat moment kun je jezelf redden en hiervoor kun je bij ons de gehele week of per dag nog een plank huren. Een windsurfcursus kost 90 euro.

Stand Up Paddle surfen

De snelst groeiende watersport ter wereld kunt u natuurlijk via Surfcenter huren. Een standup paddle board is niet alleen erg leuk maar ook nog eens een geweldige workout. Staand op uw surfboard heeft u een erg mooi uitzicht over het water. Peddelen dus!

Kayakken

Zin om het Schildmeer en omgeving per Kajak te verkennen? Op het Villapark zijn 2 oersterke onzinkbare Bic kayaks aanwezig die wij per dag of per week verhuren. De Bic Kayak kost 25 euro per dag en 75 euro voor 5 dagen.

Meer informatie is verkrijgbaar via www.surfcenter.nl of tel. 0598-431567.